sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Heavy Corner 8.5.Vanha kone lähtee yskien käyntiin. Viime kerrasta kun Rankkuri viihdytti yleisöään konserttilavalla oli kulunut jo kuukauden päivät. Vierivä kivi ei sammaloidu, mutta työtön rankkuri tekee mitä parhaiten työttömänä osaa, eli päihdeväärinkäyttäytyy. Kullervon tanssi luurankojen kanssa oli saanut patologiset mittakaavat kun koneiston oli määrä taas liikuttaa ratastaan.


Joku välkkyi ja piipitti kuin venäläinen tekokuu. "Sori, vituiksi meni", Prospektori tavasi puutteellisella äidinkielenhallinnallaan telekommunikaatiorasiastaan. Kullervon sekakäyttäytyminen oli taas kerran karannut lapasesta. Oliko illan keikka vaarassa? Myös Napoleonin kunto huolestutti. Viimeinen muistikuva Prospektorilla oli vanhasta Naposta rivitalon pihalta sätkä huulessa, täyteen nappeja ladattuna, Prospektoria itseään paikalta pois autokyydissä kuljetettaessa.


Puhelu luotettavalle miehelle, taksilla laboratoriolle, kamat auton takaluukkuun ja kohti illan keikkamestaa. Muutaman tukalan odotuksen täytteisen tunnin sisällä koko Rankkuri oli kasassa, Kullervoa lukuunottamatta. Illan keikka oli tarkoitus heittää salilliselle peljästyttäviä saatananpalvojia repaleisissa vaatteissa ja liimahumalassa. Tämä tulisi olemaan yleisö, jonka viihdyttämällä kastroiminen olisi Rankkurille kova haaste ilman mustaan magiaan vihkiytynyttä Kullervoa. Onneksi paikalla oli mustan rytmimusiikin suurlähettiläs Disquiet Animus, jonka oli tarkoitus hoitaa loppuseremonia Rankkurin ensin pehmitettyä lahopäiset liimapetterit.


Lähettäjä Kolera-kenneliOvet aukesivat. Kylmä tuuli puhalsi salin halki. Liiman katku ja paholaisen hengitys valtasivat tilan. Saatananpalvonnan turmelemat ruumiit alkoivat täyttää salin. Tilanne näytti lupaavan tukalalta. Kohta olisi aika toiminnalle. Rankkuri oli maalannut kasvoihinsa suojaavat merkit, mutta ilman Kullervoa peli näytti pelatulta. Kohti kuolemaa, ylpeinä ja hymy huulilla. Yhtye tunsi jo kalman katkeran kylmän puhalluksen. Äkkiä ovelta näkyi valoa. "Vade retro!", raikasi julma mylvintä. Kullervon nyrkit lennättivät paholaisen kätyreitä ympäri taloa kun tämä yhdennellätoista hetkellä aurasi tiensä nurkkaan ajetun yhtyeensä kärkeen.


Soittimet tanassa Rankkuri aloitti taistelun paholaista vastaan. Säädytön mylvintä täytti salin. Rankkurin kädet olivat terästä ja watteja oli hukattavaksi asti. Puolessa tunnissa taistelu taukosi. Eturivin vihulaiset olivat löytäneet sisäisen Travoltansa. Liimapurkit olivat muuttuneet kokaiiniksi ja hiukset olivat nousseet afroille. Mustat nahkahousut olivat muuttuneet tötterölahkeiksi ja Marduk-paidat tuuheaksi rintakarvoitukseksi. Hyvyys oli voittanut taas. Oli aika antaa tila loppuseremonian suorittajalle.Lähettäjä Kolera-kenneli1 kommentti:

 1. Biisilista taisi olla:

  Sormet poikki ja vitusti turpaan
  Rikas Mulkku
  Nappeja
  Verenpunainen aamunkoitto
  Pienet ja harmaat
  Suden hetki
  Falaka
  Canis Astacus Familiaris

  VastaaPoista