lauantai 11. huhtikuuta 2009

Hotelli Hanhi 10.4.2009

Kammottava Rankkuri-orkesteri pakkautui kahteen isohkoon henkilöautoon, jätti hetkeksi sykkivän urbaanin betonikedon ja lähti viihdyttämään hyvän musiikin ja huonon maun ystäviä maaseudun rauhaan idylliselle Lapinjärvelle. Samaa pastoraalista maisemaa oli saapunut pilaamaan seinäjokinen FadeOut-yhtye. Kiitos heille! Hyvin vetivät!

Oli huomioitavaa, että Helsinki kasvattaa kitukasvuisia runkkareita. Ainakin, jos asiakaskuntaan oli katsominen ja sitä illan viimeisenä esiintyjänä toimineeseen Rankkuriin vertaaminen. Allekirjoittanut tunsi itsensä 90 kilon elopainoineen lähinnä kapaloidulta lapselta. Isoja murrukoita, kaljuja, tatuoituja ja partaisia. Takahuoneessa mietittiin treenikassiin jääneiden hammassuojien sijoittamista eräänkin basistin suuhun varokeinona mikäli musiikki ei maksanutta asiakaskuntaa mielyttäisi.

Hammassuojat jäivät kassin sivutaskuun, koska ne suussa laulaminen osoittautui jopa vaikeammaksi kuin ne suussa nuottiöljyn väärinkäyttäminen. Onneksi sekä yhtye että yleisö oli huolella öljytty. Melko vähälukuinen, mutta elopainoltaan vakuuttava, yleisö otti bändin omakseen. Etenkin nopeammat rallit iskivät etanolin sumentamaan sonnilaumaan kuin salama saksalaiseen. Alkoholilla saatoi olla osuutta asiaan. Palaamme tutkimuksiin myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti