sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Ravintolalaiva Wäiski 11.4.2009

Täpärästi edellisiltana sakinhivutukselta välttynyt Rankkuri otti lankalauantaisen kurssin kohti Suomenlahtea. Tunnelma oli rennon levollinen. Passi takataskussa, lomavaatteet niskassa ja hammasharja... Kyllä kelpasi Wäiski-nimellä kulkevaan vettenhalkojaan astella.

Lähettäjä Kolera-kenneli


Merelliset seikkailut jäivät kuitenkin kokematta, sillä laiva ei päässyt irtautumaan satamasta. Allekirjoittanut on antanut itsensä ymmärtää, että tämä asiantila johtui aluksen liiasta painosta, sillä laiva oli lastattu myös All Dreams Dying, Seith ja Saatanan Marionetit -merkkisillä metallisilla iskuorkestereilla. Pallosilmä mulkokalat jäivät siis myöhempien ajankohtien yleisöksi ja Rankkuri keskittyi viihdytttämään pääasiassa kummallisia gootteja ja juopuneita hevareita.

Lähettäjä Kolera-kenneli


Ilta alkoi kuin mikä ilta tahansa. Särmät kledjut, kölninveden tuulahdus, pari drinkkiä alla, rautainen fiilis. Kelpasi sapattia vietellä. Kullervo kartoitti illan agendan, johon kuului totuttuun tapaan parit tanssit, läjä nappeja ja tartuntatauteja. Illan edetessä tunnelma pääsi lämpenemään halutulla tavalla, ja ehkä jopa karkaamaan hiukan lapasestakin. Kuumeiset aivosolut eivät onnistuneet taltioimaan kaikkia tapahtumia asian vaatimalla herkkyydellä, mutta jonkinasteisesta konfrontaatiosta rikkaan mulkun kanssa ja irronneista sormista jäivät hatarat muistijäljet. Pahoittelumme asianosaisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti