sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Rakas päiväkirja,


Pahoittelemme vähäisistä päivityksistä viime kuukausien aikana. Kesäsuhde naapuripöydän poplaritakkien kanssa venyi lokakuun alkuun. Kun tunnelma on sydäntälämmittävän hyvä ja rakkauden liekit nuolevat gluteus maximusta, ei kyynisinkään Rankkuri ole kykenevä siihen nerokkaan julmaan observaatioon, johon te rakkaat lukijat olette tottuneet. Pieni katsaus menneisiin tapahtumiin on kuitenkin paikallaan.


Lepakkomiehessä sukellettiin 4.8. vuoteen 1979 ja suojelupoliisillisissa juhlatunnelmiin. Itse Seppo Tiitinen toimi tilaisuuden juhlapuhujana, ja kuulimme Suomen uusista uraauurtavista vastavakoilu- ja turvallisuustyödoktriineista.


Lähettäjä Kolera-kenneli


Libertéssä koettiin suurta urheilujuhlaa 2.9. nyrkkeilyn merkeissä. Suosikkinne puolusti uljaasti keskisarjan mestaruutta, mutta hävisi finaaliottelun Näkymättömälle kädelle. Revanssi on odotettavissa.


Lähettäjä Kolera-kenneli


Semifinalissa tehtiin 30.9. uraaurtavaa lääketieteellismoraalista tutkimusta. Akustinen rokote syrjäyttänee Pfizerin lääkeyhtiöiden kärjestä kun taistelu jokatalvista apatiaepidemiaa vastaan sytyttää syksyn kassavirrat. Lääkepatenttia on haettu.


Lähettäjä Kolera-kenneli


Lähettäjä Kolera-kenneli


Rankkuri kiittää mukana olleita yhtyeitä. Kiitos Stasi, The Enemy Pilot, Trigger Happy, Moderni Elämä ja Chestburster! Sekä suuri kiitos konserttiyleisölle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti